Vill du köpa e cigg?

Är det så att du vill köpa e cigg, eller vill du veta mer om E cigg? Dessa kallas även för el-cigg, elektroniska cigaretter eller vape. Hos Eciggonline kan du hitta olika typer av e cigg och även paket. Bland annat erbjuder de:

  • Engångs vape
  • e-cigg till nyabörjare
  • Avancerad vape

Det finns även e cigg startpaket, med allt du behöver för att komma igång med att vejpa. Att gå över till e-cigg från vanliga cigaretter kan vara ett sätt att sluta helt. Sedan går det även att vejpa med eller utan nikotin. Du kan också välja olika smaker på själva e-juicen.

Testa e-cigg

Om du är helt ny på detta med e cigg så kan du med fördel testa något av de startpaket som är för nybörjare. Det finns lite olika att välja på. Du får då med det du behöver för att komma igång. Det finns även mer avancerade vape samt att du också kan sätta samman din egen.

För att kunna vejpa så behöver du även e-juice. Även det hittar du hos Eciggonline. Det finns då vanligt tobakssmak, med eller utan nikotin så väl som det finns smaker som vanilj, mentol, äpple och en massa mer.

Köp en e cigarett

Om du bara vill testa på en gång att vejpa, så kan du köpa en engångs e cigg. Om du gillar det, så kan du sedan välja en bra e cigg som passar dig och de behov du har. Kanske du är rökare som vill sluta helt. Då kan du vejpa och dra ner på nikotinet mer allt eftersom.