Satsa på ett enkelt bokningssystem

Äger du en fastighet så kan det vara smart att satsa på ett enkelt bokningssystem. Med ett enkelt bokningssystem kan du se till att alla i fastigheten kan boka olika saker. Det kan vara allt från att boka tid i tvättstugan till att boka i en natt eller flera i en övernattningslägenhet. Allt handlar om vad det är du har i din fastighet som andra kan boka. Det finns ett bra bokningssystem som heter Step bokningssystem. Detta tillhandahålls av StepLock Access. Detta företag har även andra smarta system som:

  • Dörrcentraler
  • Porttelefoner
  • Dörrtelefoner
  • Kortläsare
  • Informationstavlor

Enkelt system att boka med

Om det låter smidigt med ett enkelt bokningssystem, så välj då Step bokningssystem. I detta system kan olika användare både boka och avboka så väl som det är enkelt för dig att administrera systemet i sig.  Det kan vara en fördel att kombinera detta bokningssystem med Step informationstavla. Då går det även att använda den för att boka in sig på olika saker.

Det bokningssystem som StepLock Access erbjuder passar för olika typer av fastigheter så väl som det går bra att använda på olika arbetsplatser.

Många smarta system

Hos StepLock Access finns det en hel del smarta system som kan vara till stor nytta på arbetsplatser så väl som till olika fastigheter. Till dessa system finns det även en app som du kan använda för flera av de olika sakerna. Bland annat kan appen användas för att styra larmen, låsa upp dörrar, boka tider och mycket mer. Vill du veta mer om detta företag eller mer om deras system besök då deras sida.